Van Zuurdesem naar Desembrood…

Het allereerste nieuwsbericht van Desembakker Elly is bij deze een feit!

Desembrood is zo’n prachtig product dat ik je mee wil nemen in mijn ervaringsreis.
De knallers maar zeker ook de “missers”.
Want als er 1 ding zeker is bij het maken van heerlijk desembrood, dan is het wel dat je vooraf nooit met zekerheid kan zeggen dat het resultaat precies is wat je voor ogen had. Natuurlijke processen werken nu eenmaal niet met stipte accuratie. En precies dát is wat desembrood zo heerlijk maakt.

Lekker eigenwijs en zeker ook eigentijds.
Laat je gerust verrassen en neem een lekkere hap van je versgebakken desembrood. Want ja, bij Desembakker Elly spreken we van Desembrood omdat zuurdesembrood hoort bij het ouderwetse zure brood. En dat bakken we nu niet meer. Want ook het zuurdesembrood is met zijn tijdsgeest meegegaan. 
Proef je mee?
 Brood van Desembakker Elly
Dat moet je geproefd hebben!