Bijna December en een kijkje naar Januari

Desembakker Elly gaat over meer dan alleen voedzaam natuurlijk gerezen desembrood. De desembakker is nog volop in ontwikkeling en wil graag met je delen. Voedzaam brood gaat hand in hand met natuurlijke gezondheid en weerbaarheid. Niet alleen voor ons, maar net zo goed voor onze gehele omgeving. Perfectie is hierbij geen streven, wel ontwikkeling en plezier. 

Net zo goed als een desembrood deeg zich langzaam ontwikkeld tot een heerlijk, smakelijk en voedzaam brood, zo ontwikkelen ook de afnemers zich. Er is een toenemende vraag aan een meer natuurlijke manier van doen. Tijdens de workshops is hier dan ook ruim voldoende aandacht voor. En dat levert voor ons allemaal een rijkdom die we van tevoren niet kunnen inschatten. Ik dank jullie daar vanuit mijn warme hart voor.

Dankzij jullie kan Desembakker Elly zich blijven ontwikkelen. En maakt me nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt. De laatste samenworkshop voor 2024 staat alweer gepland. Ik hoop je daar te kunnen ontmoeten.

Desemstarter

Omdat er zoveel vragen zijn over hoe je een desem start, onderhoud en wat het nu eigenlijk is, begint 2025 met nieuwe desemdagen. De eerste staat al gepland!

De kosten blijven laag, 35 euro per deelnemer. Hou de agenda in de gaten!

December brengt ongetwijfeld weer een mooie energie met zich mee. Ik wens jullie in ieder geval een fijne en warme tijd.

Veel bakplezier!

Desembakker Elly


Houten ster met tomaatjes, rozemarijn en gedroogde dille als kerstthema