Wanneer je, net als ik, graag met de natuur werkt, weet je dat alles zijn eigen tijd heeft. Zo is het ook met desembrood, the natural… Verder lezen
Ik was op zoek naar een oorspronkelijk recept voor de Groningse lekkernij, spekdikken. Men maakte vroeger recepten op basis van wat in de… Verder lezen
Om van de heerlijkste volkoren desembroden van Desembakker Elly te kunnen genieten, zal er eerst geoogst moeten worden. Ga je mee op reis… Verder lezen
Het recept schrijven was nog niet zo eenvoudig. Ik heb het zo eenvoudig mogelijk gehouden en geprobeerd het aan te passen aan de… Verder lezen
Desembakker Elly gaat over meer dan alleen voedzaam natuurlijk gerezen desembrood. De desembakker is nog volop in ontwikkeling en wil graag… Verder lezen
Woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 12.30 bij Desembakker Elly op Dwarsstukkerweg 5 Onstwedde En bij de Erfwinkel van Bio-Boerderij… Verder lezen
Desembakker Elly bakt ook met Oberkulmer Rotkorn uit Kloosterburen. Onder de naam Landgoud verbouwen zij inmiddels al meer dan 25 jaar dit… Verder lezen
Zolang de temperaturen 's nachts voor ons nog aangenaam voelen, merk je dit terug in het desembrood. Zoals je ongetwijfeld bij je zelf… Verder lezen
Kennis heb je om te delen. Het proces van desembrood maken, of zuurdesem zoals het in Nederland vaak genoemd wordt, is een geduldig… Verder lezen
Bakken met desem is een prachtige manier om intuïtief mee te bakken. Natuurlijk heb je een basis nodig. Zonder gedegen kennis en praktijk… Verder lezen
Het allereerste nieuwsbericht van Desembakker Elly is bij deze een feit!Desembrood is zo’n prachtig product dat ik je mee wil… Verder lezen